Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αφήστε πάνω μας την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με ευθύνη και δημιουργικότητα! Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η ύπαρξη ιστοσελίδας μιας επιχείρησης ενισχύει τη φήμη της και το επιχειρηματικό της προφίλ, προσελκύοντας πελάτες και αυξάνοντας τα κέρδη της. Μία ιστοσελίδα μπορεί να σας εκτοξεύσει στα ύψη ή να επιφέρει το ακριβώς αντίθετο, αν δεν έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει τον επισκέπτη. Επειδή λοιπόν η ιστοσελίδα σας αντικατοπτρίζει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών σας ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή παρουσία στο χώρο του διαδικτύου.

Υλοποιούμε κάθε σας ιδέα!

H τελική μορφή κάθε ιστοσελίδας τελεί υπό την έγκριση του ιδιοκτήτη της, οπότε μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιαδήποτε σελίδα στις προσωπικές σας επιθυμίες και σύμφωνα με τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Responsive Ιστοσελίδες

Η σχεδίαση και η κατασκευή των ιστοσελίδων πρέπει πλέον να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται το περιεχόμενο ανάλογα με τη συσκευή από την οποία ο επισκέπτης «μπαίνει» στο Internet. Κατασκευάζουμε το site έτσι ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να το βλέπουν αναλλοίωτο από συσκευές όλων των διαστάσεων (laptops, ipads, smartphones, iphone, tablets κλπ.).

SEO – Search Engine Optimization

Ο ανταγωνισμός στο χώρο του διαδικτύου είναι υψηλός. Γι’ αυτό κι εμείς αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας (SEO) έτσι ώστε να σας «βλέπουν» οι μηχανές αναζήτησης και να σας τοποθετούν όσο πιο ψηλά γίνεται στα αποτελέσματα.

Ανανέωση Ιστοσελίδων

Είστε ήδη ιδιοκτήτης ενός site και νομίζετε ότι δεν ανταποκρίνεται πλέον στις απαιτήσεις της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας; Αναλαμβάνουμε να το ανανεώσουμε και να το αναβαθμίσουμε ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τις δικές σας και των πελατών σας.

ιστοσελίδες_ntalianitech
ιστοσελίδες_ntalianitech
ιστοσελίδες_ntalianitech

Κατασκευή e-shop!

Ποτέ πια οι αγορές δεν ήταν πιο εύκολες γι’ αυτό και πλέον υπάρχει ραγδαία αύξηση των καταναλωτών που προτιμούν την ηλεκτρονική αγορά προϊόντων. Στοχεύουμε ώστε η διαδικασία παραγγελίας των προϊόντων να είναι εύκολη και προσιτή σε κάθε χρήστη. Αναδείξατε τα προϊόντα σας με τον πιο εύκολο και μοναδικό τρόπο. Πουλήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24 ώρες τη μέρα χωρίς να βρίσκεστε στο φυσικό σας κατάστημα! Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με συνέπεια και αξιοπιστία.

Κατασκευή e-shop Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε στο Διαδίκτυο τα προϊόντα του φυσικού σας χώρου!

Ζητήστε μας προσφορά!

Αξιόπιστη κατασκευή ιστοσελίδας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες